Flagstang er gode at have

Denne flagstang er et godt valg for de fleste mennesker i de fleste boliger i de fleste steder i hele USA. Det er perfekt til at flyve et traditionelt 3 ‘x 5′-flag, men kan også rumme mere end et flag.

Det har en ekstern mekanisme, hvilket betyder, at klodsen og halgården er monteret på ydersiden og har en stilfuld blank sølvfinish. Det har en standardvindrating på cirka 80 km / h og en livstidsgaranti på 20’-skaftet! Bedst af alt dets 100% fremstillet i USA>

Lær mere om vores Easy Order 20 ‘Aluminium Flagpole her.

Enkeltstykke hvid fiberglas 20-fods flagstang

Dette er en anden udvendig flagstang med rebet og klodsen på ydersiden af ​​stangen. Det har en vindhastighedsklassificering på ca. 150 km / h med et flag, hvilket gør det til et godt valg til blæsende placeringer. Fordi det er lavet af fiberglas, er det også lidt stærkere end aluminiumsstængerne. Det er en bredere base og mere omfattende udseende og gør det til en god mulighed for både virksomheder og boliger.

Flagstang er gode at have i sin have

Denne markstang i jorden er en smule unik, idet den er en hængselbaseret flagstang. I stedet for at blive installeret direkte i jorden, installeres det på en række bolte. Møtrikkerne kan løsnes, så flagstangen kan væltes nedad for let vedligeholdelse og vedligeholdelse. Også 100% fremstillet i USA med 20 års garanti mod fejl på flagstangakslen.

Lær mere om vores Easy Order 20 ‘Fiberglass Flagpole her.

Enkeltstykke satinaluminium 25-fods flagstang

Denne flagstang er mere en kommerciel flagstang, der er ideel til virksomheder og andre organisationer. Det er lidt højere end dem, der tidligere er nævnt, og det adskiller sig i, at mekanismen til halværft og klam er inde i stangen. Den har en låsemekanisme, så du kan sikre dig, at ingen klarer dit flag, hvilket gør det specielt godt til tyveriafskrækkelse i områder med høj trafik.

Der er mange muligheder, man skal overveje, når det kommer til valg af en flagstang. Fra de forskellige udførelser, der er tilgængelige for de forskellige typer mekanismer, bliver du måske overrasket over de forskellige faktorer, du bliver nødt til at tage højde for, da du vælger den bedste flagstang til din specifikke anvendelse.

Se de bedste former for forskellige flagstænger

Hos Gettysburg Flag Works brænder vi for alt, der er relateret til flag – inklusive flagstænger! Vi bærer en bred vifte af bolig- og kommercielle flagstænger og er eksperter, når det kommer til at hjælpe dig med at vælge den ideelle flagstang til at imødekomme dine specifikke behov.

Her gennemgår vi et par af de vigtigste faktorer, der skal overvejes, når du vælger en flagstang, og gennemgår nogle af vores mest markante flagstænger.

Ting at overveje, når du vælger en markbunden flagstang

Der er en række forskellige elementer, der udgør markstænger i jorden. Nogle af de vigtigste aspekter, du skal overveje, når du foretager dit valg, er:

Materiale

Flagstænger i jorden er typisk konstrueret af aluminium eller glasfiber. Generelt kan fiberglas håndtere en meget højere vindbelastning og bruges ofte i nærheden af ​​steder med høj vind og nær havet. Aluminiumsstænger er mere betydningsfulde metalstænger og bruges ofte til kommercielle anvendelser. Endelig bruges stålstænger generelt til ”monster” flagstænger, der er større end 80 ‘høje. Stålstænger er meget stærke, men usædvanligt tunge og kræver stor færdighed og kræfter for at installere.

Størrelse

En anden ting at overveje, når det kommer til at vælge en flagstang, er størrelse eller højde. I markbundne flagstænger er størrelsen i fem fods trin op til 50 ‘, stigende til 10’ trin ud over det. De fleste installerede flagstænger til boliger er mellem 15 ‘og 25′ i højden, afhængigt af hvad der er rigtigt for hvert sted. Vi har haft nogle husejere, der vælger at gå store eller gå hjem og installere 40’-stænger i deres forgårde, men generelt skal du være forsigtig med ikke at overvælde omfanget af dit hjem.